dijous, 15 de desembre del 2016

JORNADA D'INTERCANVI DE LA XEST


El dia 4 de novembre de 2016 els ecodelegats del cicle superior van fer una exposició d'intercanvi amb altres centres de primària i secundària de Terrassa a la sala d'actes de la Biblioteca Central de Terrassa. 
Els ecodelegats que hi van anar van ser: El Biel Ferrando, La Berta Morros, La Laura Hernández i la Marta Ramírez. Van fer una exposició excel.lent i els volem felicitar per haver estat uns representants de l'escola magnífics.
Van presentar el tema: El confort acústic. 
Van iniciar l'exposició explicant com a l'escola es va veure la necessitat de millorar, per motius de salut,  la contaminació acústica, com va aparèixer l'Edward's ear així com  que el treball sobre el confort acústic forma part de la nostra cultura de centre. 
En acabar l'exposició es van centrar en explicar les actuacions que s'estan fent i es faran aquest curs:


  • Millorar el to de veu en els espais comuns de l'escola, per això s'ha col·locat una Edward's ear en una de les escales,  per tal de tenir un referent que ens ho recordi.
  • S'han presentat i s'han lliurat a totes les aules de l'escola uns posters amb els nivells de veu. ( Van lliurar una còpia a les escoles assistents a la jornada) 
  • Es tornaran a fer actuacions per celebrar el dia sense soroll. 
  • També s'ha elaborat un plafó expositiu sobre el tema i que juntament amb els d'altres centres de la XEST estaran a la biblioteca Pere Calders de l'1 al 13 de febrer. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari: