divendres, 30 d’octubre del 2020

CONCURS APILO XII 20-21

Les piles domèstiques contaminen molt encara que no ho sembli. La seva aparença, compacta, petita, fa pensar que no passa res però sabies que una sola pila de mercuri pot contaminar 600 mil litres d'aigua? Altres components com el cadmi, el liti o el plom són altament nocius per als humans (i per a la vida en general).

Des de l'escola Rosella, seguim apostant pel reciclatge de les piles com a eina de conservació del nostre entorn. Tot i rebre la mala notícia de la suspensió del concurs Apilo XII 20-21 a causa de la pandèmia, des de l'escola creiem que és important continuar recollint totes les piles esgotades possibles, per fer del nostre planeta un lloc més net i agradable per viure.

Encara no tenim la informació necessària per saber si aquestes piles es podran acumular per pròximes edicions del concurs Apilo XII o pel contrari, l'escola amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecavalls, es faran càrrec del seu correcte reciclatge.

Demanem l'ajuda de tots els alumnes i famílies de l'escola per apilar el màxim nombre de piles esgotades, només haureu de portar-les i posar-les a la capsa que trobareu a la vostra classe amb aquesta imatge:


MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!

Més informació a: http://www.apilo.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari: